• Maatwerk websiteontwerp
  • Professionele webshops
  • Hoogwaardige webhosting en domeinregistratie
  • Responsive webdesign

Content Marketing

Wij ontwikkelen niet alleen de vormgeving voor uw website, ook kunnen we u zoekmachine geoptimaliseerde teksten aanbieden. Zo kunt u uw website direct inzetten voor het bereiken van nieuwe potentiële klanten, het online aanbieden van producten en diensten aan bestaande klanten, enzovoorts. Naast de mogelijkheid om nieuwe teksten voor u te schrijven kunnen we u ook helpen bij het verbeteren van bestaande teksten. Passen uw huidige teksten nog bij de laatste richtlijnen van zoekmachines? Sluiten uw teksten aan bij de doelgroep die u bedient met uw organisatie?

Wij bieden verschillende pakketten aan, zodat u altijd een pakket vindt die aansluit bij de omvang van uw website. Een organisatie met een groot aantal diensten zal immers meer teksten nodig hebben dan een organisatie met twee of drie diensten. Ook bij een uitbreiding van de bestaande teksten op uw website kan een klein pakket interessant voor u zijn.

Voorzie uw website van frisse content

Wanneer u momenteel al een relatief grote website heeft, of wanneer u direct tien tot vijftien diensten aan wilt bieden, kan een wat groter pakket noodzakelijk zijn. Neem bijvoorbeeld ons basispakket, waarmee we de huidige teksten op uw website kunnen herschrijven, frisse content toe kunnen voegen, of aansprekende blogteksten aan uw blog toe kunnen voegen. Voor organisaties die een nieuwe website willen maken is het basispakket eveneens interessant, door het relatief grote aantal woorden!

Een alternatief voor het basispakket is een professioneel pakket of een expertpakket. Deze pakketten zijn voornamelijk bedoeld voor de grotere organisaties die de teksten op hun website willen verversen. Met frisse, aansprekende content die aansluit bij uw doelgroep, kunt u het aantal potentiële klanten van uw organisatie vergroten. De teksten op uw website kunnen een klant immers trekken of afstoten.

Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvende proeftekst aan!

Iedereen heeft een andere schrijfstijl en schrijfniveau, waardoor u van tevoren zeker wilt weten dat onze teksten aansluiten bij uw organisatie en uw doelgroep. Te moeilijk geschreven teksten kunnen klanten afschrikken en te simpele teksten passen wellicht niet bij de uitstraling van uw organisatie. Wij schrijven met veel plezier een gratis en geheel vrijblijvende proeftekst voor u, wat u een indicatie kan geven van de vaardigheden die wij hebben in het schrijven van websiteteksten. Bij ons bepaalt u zelf wat het onderwerp van uw proeftekst is!

Wilt u meer weten over onze pakketten? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord!